WEELDERIG WONEN AAN HET WATER van de rupel

In de Rupelstreek is het goed wonen – zéker in Boom. Een ideale ligging, kenmerkende
landschappen en economische mogelijkheden zijn maar enkele van de vele troeven die de
gemeente uitspeelt. Precies daarom realiseert DCB er het nieuwe woonproject Rupelzicht. Met
moderne en luxueuze villa-appartementen die als een feniks herrijzen uit het landschap dat voor altijd met klei wordt geassocieerd.

De Rupelstreek is fris en vrolijk. Levendig en hip. En tjokvol wandel- en fietstrajecten langs de
weelderige waterkant. Bent u op zoek naar rust en natuur? En wilt u tegelijk een ideale uitvalsbasis om te werken in Brussel of Antwerpen? Dan biedt het project Rupelzicht u álle ingrediënten voor de thuis van uw dromen: een levendige wijk en optimaal wooncomfort langs de stroom zonder bron …

situering

DE STAD VAN MORGEN

Boom is de thuishaven van Tomorrowland, voor velen het beste dancefestival ter wereld. Tomorrowland trakteert bezoekers uit alle continenten op vette beats, indrukwekkende spektakels en decors, en zelfs topgastronomie. Het festival zette Boom wereldwijd op de kaart. Tóch heeft de Rupelgemeente nog talloze andere troeven. Van de erfgoedwandeling Klinkaartroute en musea die het kleiverleden levendig maken, tot natuur- en recreatiegebied De Schorre.

Ook op economisch gebied blaast de gemeente zijn beleid nieuw leven in. Er worden volop initiatieven georaniseerd om het commercieel  centrum en het middenstandsgebeuren te animeren. Zo wordt het centrum klant- én ondernemersvriendelijk.

De gemeente investeert ook volop in groene initiatieven om actief
bij te dragen tot de vermindering van de CO²-uitstoot op haar
grondgebied. Boom vernieuwt haar wagenpark met bestelwagens die op gas rijden. En sinds kort kunt u ook elektrische fietsen huren op verschillende plaatsen in Boom.

Er heerst een reeël economisch potentieel. En dat door een goed ondernemersklimaat, een grote pool van talent, en uitstekende ver-
bindingen en connectiviteit. Boom plant vele ontwikkelingen die bijdragen tot een rooskleurige toekomst.

Rupelzicht

In Beeld

VISUALISATIES EXTERIEUR
VISUALISATIES INTERIEUR
VISUALISATIES WERF

Nieuwsbrieven

Hieronder kan u de nieuwsbrieven downloaden m.b.t. Rupelzicht.

ZIN OM HIER TE WONEN?

Wilt u meer weten over deze unieke appartementen? Neem contact op met onze makelaar of laat je gegevens achter en wij beantwoorden graag al uw vragen.


  *verplicht in te vullen

  Ik verklaar mij hierbij akkoord dat DC Belgium mijn contactgegevens overmaakt aan de vastgoedmakelaars belast met de commercialisatie van dit project, met het doel mij te contacteren om de gewenste informatie te verstrekken en desgewenst tot afspraak over te gaan.

  Tel. 03 888 38 88

  Kantoor Boom: Grote Markt 18

   

  dit is een realisatie van DCB logo

  ben-logo